Advies op maat

Als dienstverlener begrijpt u als geen ander dat e-Health noodzakelijk is om uw cliënten langer zelfstandig thuis te laten wonen. Maar door de vele mogelijkheden én de diversiteit in zorgvraag is het lastig om de juiste keuze te maken. HealthKompas helpt u daarbij. Wij stellen de wensen van uw cliënt en de zorgverlener centraal en selecteren de best passende oplossingen voor uw cliënten. Tevens zorgen wij voor de juiste implementatie waardoor de cliënten ook optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die uw organisatie beschikbaar stelt. Omdat we onafhankelijk zijn weet u zeker dat u een advies krijgt wat echt aansluit bij uw vraag. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

product-hero

(Thuis)zorg

Als zorgverlener heeft u te maken met een enorme diversiteit aan zorgvragen. Voor steeds meer zorgvragen is echter ondersteuning beschikbaar middels e-Health. Hiermee kunt u als organisatie tijd en geld besparen en/of een betere kwaliteit van zorg verlenen. Maar hoe bepaalt u nou wat de juiste oplossing is voor uw cliënten en hoe maakt u dit onderdeel van het zorgproces waarbij u tevens het werk van de zorgverlener leuker en/of gemakkelijker maakt? Wij helpen u om dit vraagstuk in te vullen. Omdat we onafhankelijk zijn kunnen we de best beschikbare oplossingen voor uw organisatie en cliënten selecteren en implementeren.

Robot assistenten

Tessa Sociale Robot

Tessa is een klein sociaal robotje en ondersteunt bij de structuur van de dag. Ze geeft gesproken suggesties en herinneringen voor activiteiten en dagelijkse routines. Deze momenten heten tipmomenten en kunt u eenvoudig op afstand via een webapp instellen.

Bekijk product

Billy-Billy

Billy-Billy is een interactieve bloempot die het leven van ouderen comfortabeler en gezelliger wil maken. Met zijn sensoren vangt hij onder andere op hoe warm een ruimte is en hoeveel licht er binnenkomt. Zo kan hij ouderen helpen bij het verzorgen van de planten of kruiden in Billy-Billy.

Bekijk product

JAMES

JAMES is de nieuwste, zeer betaalbare Robot Assistent van Zora Bots. Bekend van Pepper en Zora, die veel waarde zal gaan toevoegen in het zorgproces.

Bekijk product

HealthKompas digitale Trombosezorg voor instellingen

Vanaf 2018 zijn WLZ zorginstellingen medisch en financieel verantwoordelijk voor de trombosezorg. De eerste rekeningen van de traditionele trombosediensten zijn inmiddels op de mat gevallen en dat was voor veel instellingen schrikken. Want het gemiddelde tarief bij trombosediensten varieert tussen de €350,00 en €550,00 per cliënt per jaar. Met de huidige opslag van het ZZP tarief is inkopen van zorg bij de traditionele trombosediensten daarmee niet kostendekkend.

Dit doen wij veel goedkoper, terwijl de kwaliteit van zorg en uw service een positieve impuls krijgt. Wij regelen de trombosezorg namelijk al vanaf €80,00 per cliënt per jaar.

Met de vingerprikmethode en ons ‘Health Connected Platform’ richten wij de trombosezorg op maat in. Inclusief een koppeling met belangrijke brondossiers zoals het eigen medicatie dossier. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van traditionele trombosediensten. Net zoals het betrekken van het personeel bij de trombosezorg. Op deze wijze organiseren wij voor zorginstellingen een gesloten zorgketen. Via onze mobiele- en webapplicaties worden INR metingen, mededelingen en doseerschema’s doorgegeven. Een ouderwetse groene of gele doseerkaart per post is definitief verleden tijd. Wij verzorgen alles digitaal, en dus stukken sneller. En op tijd! Natuurlijk hebben we voor een printknop gezorgd zodat de verpleging altijd met papier kan werken als dat gewenst is.

Voor uw cliënten is onze werkwijze ook een stuk prettiger. Bekende gezichten die een vingerprik komen uitvoeren geeft een vertrouwd gevoel. Wij gebruiken de nieuwste generatie safety lancets die nauwelijks tot geen pijnprikkel hebben. En gewoon de INR bepalen op een moment dat het uw personeel en de cliënt uitkomt maakt het voor iedereen prettiger.
Naast een betere prijs en een optimale IT-omgeving onderscheiden wij ons van de traditionele trombosediensten met ons dienstenmodel. Want de medische begeleiding kan uitstekend gedaan worden door artsen van een zorginstelling. Trombosezorg is immers geen ‘rocket science’. Daarom verzorgt ons medisch team de opleiding in de kunst van het doseren voor de artsen van een zorginstelling. Onderdeel van de opleiding is het gebruik van het geautomatiseerde doseerportal in het ‘Health Connected Platform’.

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Samen met u wordt bepaald wat de beste werkwijze is. Zoals vermeld kan ervoor gekozen worden dat de artsen van de zorginstelling zelf doseren. Maar uitbesteden aan ons gespecialiseerde medisch team kan ook zodat uw medisch team er geen omkijken naar heeft.
Daarnaast bieden we services zoals ANW-diensten, bezemrondes, consulten en overbrugging in tijden van krapte zoals bij ziekte of vakantie. De kosten zijn laag en transparant.

Onze informatisering en digitalisering maakt snel en veilig werken mogelijk. Maar het allerbelangrijkste is dat de algehele kwaliteit van trombosezorg omhoog gaat.

Wilt u ook een betere en goedkopere Trombosezorg voor uw instelling?
Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

HealthKompas: uw nieuwe partner in Trombosezorg!

Gemeenten

Als uitvoerder van de WMO ligt bij de gemeenten een belangrijke taak om de burgers langer thuis te laten wonen. E-Health kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Door alarmerings- en monitoring oplossingen, deurvideo en elektrische sloten wordt het leven van de ouderen in uw gemeente een stuk aangenamer en zijn ze beter in staat om zelfredzaam te blijven waardoor het beroep op (dure) zorg wordt voorkomen en/of uitgesteld. HealthKompas heeft diverse oplossingen die de burgers in uw gemeenten daarbij helpt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Woningcorporaties

De ouderen zijn voor woningcorporaties een belangrijke doelgroep. In toenemende mate zal ook de woningcorporatie een bijdrage willen leveren om de ouderen in staat te stellen om langer in hun woning te blijven wonen. De oplossingen van HealthKompas kunnen daarbij helpen. Denk aan deurvideo, elektrische sloten, leefstijlmonitoring en alarmering. Healthkompas bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw bewoners.

Uw onafhankelijke gids op het gebied van e-Health oplossingen